Motivera dina medarbetare med snygga, hållbara och smidiga vattenflaskor med tryck

Fyller du på och dricker ur din vattenflaska med tryck varje dag kan du räkna med att du håller vätskebalansen på en bra nivå, samtidigt som du har en snygg flaska i handen. Rörelse är ju alltid bra. Men det kan vara lite osmidigt att springa runt och fylla på ditt vattenglas var och varannan timma. Speciellt om du tvingas lämna din kontorsstol för en längre tur till personalköket. Om du i stället ser till att ha en vattenflaska med egen logga vid ditt skrivbord är det lättare att hela tiden fylla på kroppen med det vätskeintag det behöver för dagen. Samtidigt som du gör bra reklam för din arbetsplats.

När du väljer vattenflaska med tryck finns det olika sorters flaskor eller behållare att välja mellan: antingen av glas eller till exempel någon metall som aluminium. Plastflaskor finns ju såklart kvar, speciellt när det kommer till sportflaskor som ska vara nätta och enkla att bära med sig. Många undviker plast för miljöns skull och det tycker vi är suveränt. Det finns även sportflaskor av hållbar plast som gör ett mindre avtryck på miljön än klassiska sportflaskor i plast som vi använt under decennier. 

Vattenflaskor med eget tryck som give-away

Vattenflaskor med eget tryck är dessutom en riktigt bra give-away på mässor eller som gåva till medarbetare och kunder. Faktum är att denna vätskegivande pryl alltid, på något sätt, kommer till användning. Trots att du printar upp vattenflaskor med din egen logga som gemene man kanske inte alls tycker är särskilt grann – smaken är ju som bekant delad som baken. Flaskornas användningsområde går det dock alltid att lita på oavsett om vattenflaskan med eget tryck blir en sann träningskamrat eller tillfällig vattenkanna för dina blommor där hemma. Eftersom vattenflaskor med logotyp ofta åker med ner i träningsväskan, picknick-bagen eller i resväskan så kan du även räkna med att sportflaskor med tryck eller logga ger dig bra exponering i din marknadsföring. De är dessutom en reklampelare som till en rimlig peng kan påverka och bygga varumärkeskännedom genom generationer. Eftersom en flaska ofta hamnar i barnens ägo när de till exempel sportar.

Välj vattenflaska med egen logotype efter användningsområde

Beroende på när du ska använda din vattenflaska med tryck så finns det olika egenskaper som passar bättre och sämre utifrån aktivitet. Till exempel kan en vattenflaska med skruvkork passa bättre för hemmabruk än som sportflaska vid träning. Då du behöver ha i dig vätskan illa kvickt mellan den pulshöjande aktiviteten lämpar sig mer klassiska sportlocken på din vattenflaska med eget tryck. 

Andra tillfällen att anpassa din vattenflaska för:

  • När du cyklar
  • När du vandrar
  • När du är ute och går med barnvagnen
  • När du har picknick på stranden
  • När ditt barn behöver ha med sig dryck och det inte får väga för mycket
  • När du jobbar hemma och inte orkar gå runt med ett vattenglas
  • När du känner dig krasslig och sjuk är det viktigt att dricka mycket vatten

Eller varför inte fylla på dina sport- eller vattenflaskor inför den lite längre bilresan så att du slipper köpa dyrt vatten eller dryck. Perfekt och hållbart för både dig, din familj och miljön.  Användningsområdena är många och vi kan lista i oändlighet. Oavsett vad du väljer för flaska med eget tryck så finns det varianter för alla tillfällen: glasflaska, plastflaska, sportflaska, aluminiumflaska och mer klassiska sportflaskor även kallat drickaflaskor. Du kan även sätta din logga på vattenflaskor som har mer termosegenskaper och håller din vätska kall en het sommardag på stranden.